Hem

DUNKHANTERING

:: Dosera rätt !
Häll upp ½ dl rengöringsmedel direkt ur en 5-liters dunk ner i en hink. Kontrollera hur mycket vätska det är i hinken. Troligtvis är det inte ½ dl. Överdosering av rengöringsmedel gör inte resultatet bättre. Snarare så blir kostnaden mer och man belastar avloppsnätet mer än nödvändigt.

:: Spill mindre
Med kontrollerad urtappning av dunk minskas risken för att man spiller vätska i onödan. Dessutom undviker man extra kostnader för sanering och tid för sanering

:: Ordning och reda
Med ordning och reda på dunkarna så finns det mycket att spara både i tid och att minska risken för att ta fel dunkar.
 
:: Belasta handleder
Många säger att en 5-liters dunk inte väger något. Faktum är att den väger ganska mycket för den som börjar få utslitna handleder, vilket ökar risken för spill avsevärt. Genom att investera i utrustning för dunkhantering så förebygger man utslitna handleder och slipper sjukskrivningar, som annars innebär ökade kostnader för företaget.

:: Unik design
Genom att optimera konstruktion och design så har vi fått en vägghängd utrustning för dunkhantering som har både ergonomiska och miljömässiga fördelar. Just dessa två modeller tippas rakt ut från väggen. En väl balanserad korg för 4-resp. 5-liters dunk eller en korg för 20- resp. 25-liters dunk. Dessutom ett ergonomiskt handtag borgar för en investering som både spar tid och pengar.
   
TILLVERKAS ENDAST PÅ BESTÄLLNING
 
  070-151 64 48
   
   
 

 

Hem
 
Modell 1-4
 
Modell 2-5
 
Modell 3-6
 
Tillbehör
 
Länkar
 
Om oss